Jubileum


Op 1 september 2006 deden we voor het eerst de deur van onze winkel open! Na 10 jaar kijk ik zeer tevreden terug op de mooie jaren, kachels en haarden en de leuke contacten met de klanten!

Daarom wil ik al mijn klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen met een jubileum feestweekend. Eind oktober 2016 hebben wij onze vernieuwde showroom geopend en konden onze klanten profiteren van spectaculaire acties en kortingen.

OHC

Pand OHC Walcheren


Open Haarden Centrum Walcheren is een jong bedrijf dat al jaren haar diensten levert in het zuiden van het land en soms ook in België.

Wij onderscheiden ons van andere haardzaken omdat wij een totaalpakket kunnen leveren. Uw wensen zijn in dit pakket leidend. Wij zullen u kunnen aangeven welke mogelijkheden er zijn om uw wens te vervullen. De montage en levering voeren wij zelf uit. Hierbij werken wij uitsluitend samen met vakbekwame installateurs en bouwbedrijven.

OHC Walcheren is geen webshop. Wij zijn er van overtuigd dat wij het beste werk en product kunnen leveren indien dit in nauw overleg met u tot stand komt.
Een bezoek aan onze showroom is daarom de start van de vervulling van uw wens. Wij staan u graag vrijblijvend terzijde bij het maken van keuzes!

Merken waar wij mee werken: